Plannen Fort den Haakweg kwaliteitsimpuls Vrouwenpolder

De afgelopen periode is het ontwikkelplan voor het Fort den Haakweg-gebied in Vrouwenpolder opnieuw bekeken, bijgesteld en geoptimaliseerd. Een ontwikkelvisie, waar ondernemers in hebben meegedacht en hun committent aan hebben toegezegd. Voor Vrouwenpolder een kwaliteitsimpuls van de openbare ruimte.
Het is positief dat deze groep ondernemers hun schouders er onder hebben gezet, om samen met de supervisor de plannen landschappelijk beter in te passen en dat zij zich in willen zetten om te investeren in nieuwe ontwikkelingen in Vrouwenpolder. De VVD hoopt dan ook, dat men snel kan beginnen met de uitvoering. Kwalitatief goede voorzieningen en een goed ingerichte openbare ruimte zullen meer toeristen trekken en dat schept werkgelegenheid. Voor de gemeente geeft dit de (financiĆ«le) mogelijkheid om het gebied rond de Fort-den Haakweg te vernieuwen en te verbeteren, veiliger te maken en een betere bereikbaarheid van het dorp te creĆ«ren. 

Hoewel de VVD eerst vraagtekens had bij de verlenging van de inzet van de supervisor, kon zij na uitleg van het college toch instemmen. De VVD is positief over het plan: een goede voortzetting van het project in Vrouwenpolder, en een kwaliteitsimpuls voor het dorp en onze gemeente.