Kandidaat Wethouder

Benaderbaar voor iedereen!

 

Toen mij werd gevraagd of ik wethouders- kandidaat zou willen zijn voor de VVD Veere. Weken van nadenken en overwegen volgden, waarop ik mij veelvoudig de vraag heb gesteld: zou dat voor mij als ondernemer wel wat zijn?!

 

Al jaren start ik bedrijven op, help ik met de voortgang of herstructureer ik ondernemingen. Gemeente Veere is, zoals ik het zie, toe aan een goede, heldere visie en structuur. Maar vooral ook aan duidelijkheid. Met mijn achtergrond als ondernemer, denk ik juist op die punten te kunnen bijdragen. Ik ben mij er van bewust, dat het een hele andere werkomgeving zou zijn, maar samen kunnen we veel realiseren.

 

Voor mij staan openheid en benaderbaarheid voorop. We zullen moeten samenwerken in de komende jaren. Ik zal mij inzetten om een goede verhouding tussen raadsleden en college te realiseren. Waar we op inhoud discussiëren, er fouten gemaakt kunnen worden, maar kiezen voor samenwerking met een breed draagvlak. Daarom stel ik me met veel enthousiasme beschikbaar als kandidaat-wethouder. Het zou mooi zijn om samen met inwoners en ondernemers te mogen werken aan een nog mooier Veere. Een gemeente waar wij met zijn allen heel trots op mogen zijn.

 

Ik roep dan ook graag alle stemgerechtigden op.

 

Ga stemmen op 16 maart, het is een mooi democratisch recht! Uiteraard hoop ik dat u kiest voor één van onze mensen van de lokale afdeling VVD Veere!

 

Ruud van Houten

Kandidaat wethouder VVD Veere